Over ons

In het complex van Eusebiusstaete was vroeger een van de grootste woningbouwcoöperaties van Arnhem gevestigd. Na hun vertrek hielden zij het complex aan om het te verhuren aan kleine bedrijven, een unieke situatie. Bedrijven die in de gewone gebouwen geen betaalbare huisvesting konden vinden, vestigden zich in Eusebiusstaete. Zo hadden ze wel hun eigen kantoorruimte, maar waren ze niet alleen.

Naast individuele kantoorruimten zijn er ook volop gezamenlijk te gebruiken voorzieningen. Waaronder vergaderkamers, workshopruimten en/of ruimten voor coaching gesprekken. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en uitstraling.

Samenwerking met andere bedrijven binnen Eusebiusstaete is geen must, maar gebeurt in de praktijk vaak. Zo hebben de advocaten periodiek overleg en nemen ze de honeurs voor elkaar waar. Zitten ICT bedrijven bij elkaar in een ruimte, waardoor ze niet alleen samenwerken, maar ook een betaalbare werkplek hebben. Met name startende bedrijven maken hier graag gebruik van.

Interesse om ook uw bedrijf bij ons te vestigen?

Heeft u interesse in het vestigen van uw bedrijf in ‘ons’ bijzondere pand? Kijk dan op Funda in Business voor het actuele aanbod en/of neem contact op met onze makelaar MV Vastgoedmanagement (gevestigd in ons pand).

Wilt u binnen kijken?